K
Karizmo
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 26
Sytuacja taka jak na załączonym obrazku, dom stoi w sumie jakieś 2 m od granicy działki. W dodatku garaż wystaje jakieś 1m na działkę innego właściciela. Jak dom był stawiany obydwu działek właściciel był jeden więc z postawieniem domu czy garażu nie było problemu. Teraz zostali spadkobiercy i ja co kupiłem ten przybytek.
Ja jestem właścicielem domu i teraz pytanie bo po pierwsze nie ma zachowanej odległości od granicy a po drugie co z tym garażem. Okna od strony działki sąsiada są. W sumie stoi to z 40 lat i nikomu nie przeszkadzało ale nigdy nie wiadomo jak będzie w przyszłości !
Jak na razie nikt problemów nie robi ale nigdy nie wiadomo jak to będzie i ciekaw jestem czy mogą coś kiedyś zakwestionować.
Ja jestem właścicielem domu i teraz pytanie bo po pierwsze nie ma zachowanej odległości od granicy a po drugie co z tym garażem. Okna od strony działki sąsiada są. W sumie stoi to z 40 lat i nikomu nie przeszkadzało ale nigdy nie wiadomo jak będzie w przyszłości !
Jak na razie nikt problemów nie robi ale nigdy nie wiadomo jak to będzie i ciekaw jestem czy mogą coś kiedyś zakwestionować.
Załączniki
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.