J
jetemaa
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam, rozpoczynam 6miesięczny staż. Mam 20 lat i mam orzeczenie o niepełnosprawności stopnia lekkiego (znaczny ubytek słuchu). W swoim urzędzie pracy niewiele mogę się dowiedzieć bo nawet nie wiem o co pytać - oni sami nie informują mnie o tych rzeczach, muszę się ich dowiadywać sama.
Co przysługuje mi na tym stażu jako montażysta obrazu (montowanie filmów - praca przy komputerze)? Ile dni wolnych w ciągu miesiąca? Ile godzin pracy dziennie/tygodniowo? Czy mogę mieć nadgodziny ? Jak mam odbierać dni wolne? Jak wygląda sprawa z L4? Ile minut przerwy mi przysługuje w czasie dnia pracy? Czy przysługuje mi wyższe wynagrodzenie z racji niepełnosprawności?
Na chwilę obecną jeszcze nie wiem o co mogę zapytać.
Bardzo dziękuję za odpowiedzi
Co przysługuje mi na tym stażu jako montażysta obrazu (montowanie filmów - praca przy komputerze)? Ile dni wolnych w ciągu miesiąca? Ile godzin pracy dziennie/tygodniowo? Czy mogę mieć nadgodziny ? Jak mam odbierać dni wolne? Jak wygląda sprawa z L4? Ile minut przerwy mi przysługuje w czasie dnia pracy? Czy przysługuje mi wyższe wynagrodzenie z racji niepełnosprawności?
Na chwilę obecną jeszcze nie wiem o co mogę zapytać.
Bardzo dziękuję za odpowiedzi