Staż pomoc

• Autor wątku Autor wątku becia2020
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

becia2020

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
Witam pisze na forum bo widze że ludzie tutaj chętnie odpisują innym :-) a więc dostałam skierowanie na staż jako doradca klienta do cyfrowego polsatu , przyznam że nie jestem zainteresowana tym stażem no ale wiecie jak to jest jak ja zrezygnuje że stażu to zostanę wyrejestrowana , w urzędzie jest szkolenie na pracownik administracyjno-biurowy i te szkolenie bardziej mnie interesuje i bardziej mi zależy na tym szkoleniu bo bardziej podoba mi się ten kierunek i po czasie czyli po dostaniu skierowaniu na staż powiedzieli mi że za szkolenie płacą mniej więcej tak jak bym była na stażu . No wiecie dostałam już te skierowanie to poszłam do tego cyfrowego polsatu i pan dał mi oferty regulaminu ich ofert i że mam się z tymi ofertami i regulaminami zapoznać i w wtorek przyjść na jakiś test i wtedy pan mi powie czy tak czy nie . Tak jak pisałam już wyżej nie interesuje mnie ten staż i co mam powiedzieć temu panu żeby mnie nie przyjął? jak się wywinac z tego stażu? Bardzo Was proszę o pomoc :-)
A i do 24 czerwca jest termin do skladania wniosków na te szkolenie :-)

Jak nie zda Pani testu, to nie dostanie stażu....proszę składać wniosek na szkolenie, a przy zdawaniu testu proszę być trochę niedouczoną, więc wybiorą innych.

Ostatnia edycja:
Powrót