D
Dziara1986
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam szanownych państwa!!! Otóż mam mały problem... Zostałem wysłany na staż z UP (Urzędu pracy) jako pracownik obslugi kawiarenki internetowej... i tu zaczyna się moj problem... z pracodawcą podpisywałem umowę o moim zakresie m.in. sprzątanie, obsluga kawiarenki internetowej, obsługa sklepu komputerowego, pomoc w serwisie oraz roznoszenie materiałów reklamowych... W miejscu mojej pracy tylko sprzątam, czasami postoję na kasie a reszte godzin pracy wyglądają na roznoszeniu ulotek... Wedle słów pracodawcy przy pierwszym spotkaniu jak i w pierwszym dniu pracy roznosić ulotki miałem od czasu do czasu... A niestety na obecne czasy muszę to robić codziennie... tak więc np. gdy pracuję od 12-20, do godziny 15 posprzątam w sklepie i owej kawiarence, czasami pomogę w sklepie, a reszta dnia roznoszę ulotki... Nic by w tym nie było złego gdyby nie to że muszę pracować w śniegu czy deszczu... pracuję już tam miesiąc i chcę zrezygnować z tego jak nic się nie zmieni... szczerze mówiąc oczekiwałem innej pracy niż tą, którą aktualnie wykonuję...
Proszę o jakąś porade co mogę z tym zrobić??? czy mogę jakoś zrezygnować z tego stażu??? ewentualnie zmiana na inny???
Proszę o jakąś porade co mogę z tym zrobić??? czy mogę jakoś zrezygnować z tego stażu??? ewentualnie zmiana na inny???