L
lilbee
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam, odbyłam staż w budżetówce bez możliwości zatrudnienia, teraz byłam w UP i pan oznajmił mi że muszę podjąć jakąkolwiek prace, bo muszą i tyle, dał mi skierowanie do pracy która kompletnie mi nie odpowiada, chcę poszukać na własną rękę, mam pójść za tydzień znowu i podpisanym skierowaniem, ale pójdę i powiem pracodawcy że nie chcę pracować i żeby napisał na odwrocie iż nie spełniam wymogów. W wymaganiach jest prawo jazdy a ja go nie posiadam.
Czy rzeczywiście jest taki przepis? Idąc za tydzień znowu mi da skierowanie na cokolwiek byle tylko statystyke podbić? Napiszę jeszcze iż mam problem z narką i niedługo będę miała operacje jednakże zdolna do pracy jestem ale bym brała na początku dużo wolnego... dlatego wolałabym podjąć pracę dopiero po niej. Co byłby dla mnie najlepsze?
Czy rzeczywiście jest taki przepis? Idąc za tydzień znowu mi da skierowanie na cokolwiek byle tylko statystyke podbić? Napiszę jeszcze iż mam problem z narką i niedługo będę miała operacje jednakże zdolna do pracy jestem ale bym brała na początku dużo wolnego... dlatego wolałabym podjąć pracę dopiero po niej. Co byłby dla mnie najlepsze?