E
elam_85
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam. Niedawno dostałam się na staż absolwencki z Urzędu pracy w banku, byłam zadowolona ale do czasu. Moje stanowisko to pracownik biurowy i spodziewałam się wykonywania obowiązków związanych z pracą biurową. Pewnego dnia wraz z praktykantkami zostałam oddelegowana do.......... roznoszenia ulotek. Myslałam że to będzie jednorazowa akcja więc się przepomogłam i rozdawałam te ulotki. Jednak potem dowiedziałam się że ta akcja będzie trwac będzie dłużej wiec oddelegują mnie napewno. Dodam że mam ukończone studia wyższe i jest to dla mnie upokarzające. W opisie stanowiska prcy nie było nic wspomniane o takim obowiązku. Moje pytanie brzmi: co moge zrobić w takiej sytuacji? jak się bronić? czy wysyłanie mnie do roznoszenia ulotek jest moim obowiazkiem, czy mają prawo mnie tam wysyłac?
Niestety nie mam innej pracy na oku bo wówczas bardzo chętnie bym zrezygnowala z obecnego stażu bez żadnych konsekwencji.
Dziękuje za wysłuchanie i proszę o rady.
Pozdrawiam serdecznie
Niestety nie mam innej pracy na oku bo wówczas bardzo chętnie bym zrezygnowala z obecnego stażu bez żadnych konsekwencji.
Dziękuje za wysłuchanie i proszę o rady.
Pozdrawiam serdecznie