straszenie Us

• Autor wątku Autor wątku kjaabd
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kjaabd

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
29
Witam.
mam do was pytanie jakies rok temu tworzylem dla pewnej osoby strone www.
Osoba zaplacila mi za to 150zl. jakies 5 miesiecy temu zaczely sie problemy z ta osoba pisala caly czas do mnie na GG iz jesli nie przerobie jej strony za darmo to poda mnie do US.Niemam DG a strony robie zeby dorobic do kieszonkowego.
Jestem osoba niepelnoletnia mam 16lat. strony robie sporadycznie raz na pare miesiecy a koszt strony nie przekracza 200 zl.Osoba ta zaplacila mi przelewem na moje konto.Zadnego listu z US nie dostalem. i teraz moje pytanie czy jesli naprawde ta osoba na mnie dala donos do us istnieje taka szansa w najbliszym czasie dostane taki list badz US Kontroluje moje konto i czeka bym wykonal nastepna strone i wtedy mnie "zgarnie" ?
Bardzo prosze o odp.
Pozdrawiam!

Mogl by mi ktos odpowiedziec na moje pytanie ? Bardzo Prosze.

formalnie tak ale praktycznie możesz spać spokojnie bez obaw

a czy istnieje taka mozliwsoc ze moje konto jest kontrolowane przez nich i czekaja tylko na to zebym zrobil kolejna stron i wtedy sie doczepia ?

Nie nie jest możliwe aby US je śledził ponieważ to nie jest konto firmowe a obowiązuje tajemnica bankowa!!

Pozdrawiam

poczytaj o limitach dochodu, jesli sa to drobne prace to rownie dobrze mogla Was wiazac umowa ustna/na gadu/mail/telefonicznie. US nie "czycha" na Ciebie.

Powrót