K
kapik172
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Witam, pisałem już dawno temat, podobny jak ten, ale wcześniej nie uzyskałem konkretnej odpowiedzi.
Otóż sprawa dotyczy, strony internetowej, którą już niebawem chcę prowadzić.
Strona ma być o moim mieście. Wywiady z osobami, na dane tematy i ogólnie serwis informacyjny.
Moje pierwsze pytanie:
1. Czy potrzebuję na takie coś papierów, czy obejdzie się bez wędrówki do urzędu.
2. Jeśli wywiady byłyby rejestrowane kamerą, lub dyktafonem, albo chociaż pisemnie i będą zamieszczane na stronie, to również potrzebuję jakiejś "umowy medialnej"?
3. Czy jeśli chciałbym ze sponsorów, zarabiać na stronie, tj. ja zamieszczam ich reklamy, a oni mi płacą, to umowa, o dzieło wystarczy??
Ogólnie chcę wiedzieć, jakie "papiery" będą mi potrzebne.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Otóż sprawa dotyczy, strony internetowej, którą już niebawem chcę prowadzić.
Strona ma być o moim mieście. Wywiady z osobami, na dane tematy i ogólnie serwis informacyjny.
Moje pierwsze pytanie:
1. Czy potrzebuję na takie coś papierów, czy obejdzie się bez wędrówki do urzędu.
2. Jeśli wywiady byłyby rejestrowane kamerą, lub dyktafonem, albo chociaż pisemnie i będą zamieszczane na stronie, to również potrzebuję jakiejś "umowy medialnej"?
3. Czy jeśli chciałbym ze sponsorów, zarabiać na stronie, tj. ja zamieszczam ich reklamy, a oni mi płacą, to umowa, o dzieło wystarczy??
Ogólnie chcę wiedzieć, jakie "papiery" będą mi potrzebne.
Z góry dziękuję za odpowiedź.