A
as0904
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
witam, czy istenieje mozliwosc ze dostane wize studencka, pozniej studiowac prywatnie (ale najlepiej panstwowo) w stanach? czy przyda mi sie egzamin TOEFL? na jakich zasadach sie to wszystko odbywa? czytalem na stronie ambasady ale nie ma tam duzo informacji. jakie sa szanse ze dostane wize studencka jezeli moja mama przesiedziala wize turystyczna? jezeli bede tam studiowal to pozniej musze wrocic do polski. czy nie wracajac i biarac slub z obywatelka usa bede mogl pozniej starac si eo o bywatelstwo? czy jezeli zdam TOEFL to bede musial zdawac jakis SAT jeszcze? czy sam TOEFL wystarczy?
prosze zeby ktos mi to wszystko wyjasnil, najlepiej osoba ktora w podoby sposob chciala, badz postapila. jest to dla mnie wazne. koncze liceum i chce po maturach jakos dostac sie do stanow i w miare legalnie studiowac.
prosze zeby ktos mi to wszystko wyjasnil, najlepiej osoba ktora w podoby sposob chciala, badz postapila. jest to dla mnie wazne. koncze liceum i chce po maturach jakos dostac sie do stanow i w miare legalnie studiowac.
Ostatnia edycja: