Stypendium naukowe

• Autor wątku Autor wątku posi84
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

posi84

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Jestem studentką 4 roku w Wyższej Szkole. Otrzymałam stypendium naukowe za 3 rok studiów. Studia moje trwają 3 i pół roku, z końcem lutego kończę studia i w marcu mam obronę inżynierską. Pani w dziekanacie powiedziała mi że stypendium będę otrzymywała tylko do lutego, czyli przez 5 miesięcy począwszy od października 2008roku DO LUTEGO 2009roku. Czyli teraz w lutym wezmę ostatnie stypendium. A co z następnymi 5 miesiącami??? Przecież to stypendium było za naukę za 3 rok studiów gdzie studiowałam 10 miesięcy, czyli za 5miesiecy nie dostanę pieniędzy. Czy to jest możliwe??? Gdzie mam zgłosić taką sytuację aby ubiegać się o stypendium za następne 5 miesięcy???
PROSZĘ O POMOC

podejrzewam, ze chodzi o uczelniane stypendium , nie zadne unijne itp.. tak wiec regulaminy, przepisy które sie ich dotyczą ustala sobie szkoła sama, więc musialabys zajrzec do konkretnych przepisów wewnętrznych uczelni.... swoją drogą nie slyszalem o przypadku, zeby ktos otrzymywal stypendium ze szkoły już po zakończeniu nauki w niej

A jakie pytanie dla prawa podatkowego?

stypendium otrzymujesz będąc studentką, po obronie tracisz prawo, zreszta semestr trwa do końca lutego

Powrót