szkolenie z up

• Autor wątku Autor wątku czarny7777777
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

czarny7777777

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
jestem na szkoleniu z urzedu pracy
Egzamin zewnętrzny nie był przewidziany

ale wykładowca na koniec postanowił zrobic egzamin wewnętrzny

wykładowca jak wykładowca na programowaniu robił projekt przez cały miesiac a my za nim (a w pierwszych dniach nawet nie bo komputery nie działały ) oczywiście z całego projektu jaki zrobił moze z 10% wytłumaczył co jak i do czego służy (ostatnio podał zadanie przykładowe jakie możemy sie spodziewać na tym egzaminie to może 2 osoby ukończył ale jak sam wykładowca przyzna tylko dlatego ze miały juz pojecie szerokie o programowaniu wcześniej) ale odpowiedział też że znajdziecie w tym projekcie ktory robiliśmy cały miesiac odpowiedz jak trzeba było to zrobic (fajnie 1k linijek kodu na dodatek rozumianego kodu w 10% ..)

wiec pytanie co w razie nie zdania egzaminu trzeba bedzie oddac kase za kurs (w załączniku do skierowania na szkolenie nic o tym nie miałem ze muszę kase zwracac )

byłem juz na jednym szkoleniu(wozek widłowy) i i zdałem bardzo dobrze dadodatek to był egzamin jakos kontrolowany bo oficjalny nie przez osobe ktora nas uczyła a tu koles mnie kompletnie nic nie nauczył a i jeszcze pewnie obleje połowę egzaminujących....

Ostatnia edycja:
Powrót