szkolna patologia:/

• Autor wątku Autor wątku Haku^
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
H

Haku^

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Witam!
jestem nowym uzytkownikiem,troche o sobie:
mam na imię Dawid, chodze do gimnazjum.
tyle starczy.
jestem w niezrecznej sytuacji.
ponieważ w tamtym roku mialem "BEZ PODSTAWNE NAUCZANIE INDIWIDUALNE"
ponieważ zle zachowywalem sie w szkole, niepoprawialem sie itp. mialem 5 zagrozen na koniec roku, jednak gdy sie zmobilizowalem i zaczolem wszystko poprawiac w ostatnich 3 tygodniach udalo sie.
lecz moja mama dostała kartke na której były jakieś bzdury.
Wstawiła sie do szkoly a pani pedagog postawila ją przed faktem dokonanym
"Albo Pani podpisuje albo Dawid Nie przechodzi "
i musiala podpisac.
Ale jeszcze zdążyła sie zapytać na jakiej podstawie dostaje lekcje indiwidualne?
Pedagog wręczyła jej kartke. (Dawid ma fobie na szkołe,samookaleczenia,czeste wypadki na rowerze (Co ja na to poradze? uprawiam sport downhill to sie zdarza) i było napisane ze sie tne :/ jakos dziwne bo w ręku ani raz niemialem zyletki , niemam zadnych sladow na ciele itp ). mimo to dostałem te lekcje. teraz znow chca mnie z szkoly wyzucic.
a jak sie zapytalem " O to że wam sie włamałem do serweru szkolnego? udowodnicie mi ? " dostałem odpowiedz. WYROK JEST NA CIEBIE WYDANY!

Ciekawe ;]
Ale pani Pedagog jak sie spytalem " dlaczego pani mysli ze sie samo okaleczam?" odpowiedziała " Przyszła osoba z zewnątrz i mi powiedziała "

co o tym myslicie?
za niedlugo dam wam skany papierow , pisze tutaj dlatego bo niechce rozmawiac z mama bo juz przez szkole duzo przeszla.
takze prosze o odpowiedz. co robic? walczyc z nimi ?

@ps:

dodam ze mi napisali ze mam zlamana noge aktualnie a ja w zyciu nogi zlamanej nie mialem :/

Powrót