Szpital więzienny w Szczecinie

• Autor wątku Autor wątku Giuliaaa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

Giuliaaa

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
18
witam ... mój K przebywa teraz w szpitalu więziennym w Aś w Szczecinie ... porusza się na wózku. Ostatnio jak rozmawiałam z nim przez telefon mówił, ze moge przyjechac na widzenie, potem okazało się, że czeka na jakies potwierdzenie. Nie pojechałam. Teraz dzwonił i mówił, ze mam zadzwonić tam do aresztu na oddział C2 i poprosić wychowawce... o co tutaj chodzi? dlaczego nie moge dostać normalnie widzenia, dlatego, ze jestem jego dziewczyna? chociaz on zapisał mnie jako konkubine... o co mam pytać wychowawce, chce dostać widzenie ! pomocy ;(

Jeżli jest w Aś to widzenia odbierasz z sądu lub prokuratury a jeżeli jest w ZK to wtedy wpisuje Cię na liste osób odwiedzających co zatwierdza dyrektor i można te informacje uzyskać od wychowacy czy już jest ta lista zatwierdzona. Pozdrawiam

ale on jest w szpitalu więziennym , wpisał mnie tylko na liste i mam widzenie jednorazowe ? to znaczy że już wiecej nie bede mogła go odwiedzić ? :(

niewiem czy to sie różni od przebywających na normalnym oddziale poprostu zadzwoń i sie dowiec choć jak mój G tam przrebywał na obserwacji to telefonicznie nie udzielali mi informacji więc może być tak że każą Ci przyjść na rozmowe do wychowawcy lub dyrektora. Pozdrawiam

Witam. w czwartek będe u swojego łobuza na widzeniu to sie go zapytam co i jak chyba że wcześnij uzyskasz informacjie.Pozdrawiam

dobra w takim razie czekam na odpowiedz, wielkie dzięki ... zapytaj o co mogą mnie pytac ?

Witam byłam wczoraj u mojego łobuza i pytałam sie o twoją sprawe i też jednego z ......z kturym jeszcze można pogadać a więc to nie ma znaczenie że jest w szpitalu jak przebywa w Aś to widzenia odbiera sie z prokuratury lub Sądu Pozdrawiam

Proszę nie używać obraźliwych określeń wobec SW. - M

Ostatnią edycję dokonał moderator:
aha no ale ja teraz mam jechac w niedziele i normalnie mam widzenie, tylko ze cos tam beda sie pytac mnie, nie wiem co takiego ... on tylko wpisal mnie na liste i nie musialam nic innego zalatwiac z prokuratury ani sądu ... yhm ?

Powrót