szukam pomocy

• Autor wątku Autor wątku xAdrian
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
X

xAdrian

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
9
Witam, Piszę do Was ponieważ chcę uzyskać pewną radę, robiłem badania odośnie licencji
pracownika ochrony psycholog na podstawie psychotestu stwierdził że nie posiadam zdolności psychofizycznych do wykonywania zadań pracownika
ochrony moje studium ochroniarskie trwało dwa lata a psychotest ktory trwał doslownie około 20 min wszystko przekreślił będę starał sie odwołać od tej decyzji,a psychiatra nie miał żadnych przeciwskazań nie wiem jak napisać odwołanie od orzeczenia lekarskiego reszte badań mi wyszło prawidłowo,Jako technik bhp nie mogę nigdzie znaleść pracy a te badania odciąganją mnie od pracyw ochronie.Jak można się przygotować do takich psychotestów czy mogę liczyć na Wasza radę?.Pozdrawiam

kolego jedyne co moge ci poradzic to zrób te testy w innym miescie niewiem gdzie je robiles z nimi to jest tak sa sprawdzane według ustalonego szablonu jak wychodzisz poza niego to jesteś (wariat)to jak w tym kawale jak niemasz akwarium tos pedal niema co sie przygotowywac wystarczy podejsc na luzie ja zdawałem 3 razy i było ok napisz gdzie je zdawales

zdawałem w Rzeszowie

tak jeszcze mi pani mowi ze jestem zdenerwowany, tak naprawde podchodzilem na luzie

Witaj
Jeżeli testy robiłeś pierwszy raz, w trakcie egzaminów końcowych to niestety musisz przejść ponownie egzamin poprawkowy, jeżeli masz już licencję to po prostu idź w inne miejsce, gdzie wykonują takie badania.
"ozyrys30" podsuwa Tobie wyjście z sytuacji.

tzn ja dopiero bede zdawał na licencje, dziekuję za poradę którą przemyślę.Pozdrawiam

Powrót