M
MickiM
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 24
Witam,
Mam pytanie, zadzwonil do mnie z Polski brat cioteczny i mowi ze zostal wezwany na zlozenie wyjasnien.
Z zona jestesmy w UK ale czesto jezdzimy do Polski.
Policjant zapytal go czy zna moj i zony numer telefonu, i czy mamy rodzine w miescie obok jego miejsca zamieszkania.
Oczywiscie wszystko potwierdzone, a to ze zna te numery to mowi ze musial potwierdzic bo widzial ze bylo polaczenie od niego do nas dosc czesto na wykazie polaczen.
Podobno choodzi o jakies grozby przez sms.
Niestety z zona nic takiego nie kojarzymy i zastanawiam sie o co moze chodzic.
Czy warto dzwonic na ta komende?
Da sie cos w ten sposob dowiedziec?
Czy jest sie czym stresowac?
Nie za dobrze mi z tym ze ktos zbiera o mnie informacje a podobno papierow w teczce bylo duzo.
Czy brat moze miec problem dlatego ze nam o tym powiedzial jesli zadzwonie na komende?
Prosze o pomoc
Mam pytanie, zadzwonil do mnie z Polski brat cioteczny i mowi ze zostal wezwany na zlozenie wyjasnien.
Z zona jestesmy w UK ale czesto jezdzimy do Polski.
Policjant zapytal go czy zna moj i zony numer telefonu, i czy mamy rodzine w miescie obok jego miejsca zamieszkania.
Oczywiscie wszystko potwierdzone, a to ze zna te numery to mowi ze musial potwierdzic bo widzial ze bylo polaczenie od niego do nas dosc czesto na wykazie polaczen.
Podobno choodzi o jakies grozby przez sms.
Niestety z zona nic takiego nie kojarzymy i zastanawiam sie o co moze chodzic.
Czy warto dzwonic na ta komende?
Da sie cos w ten sposob dowiedziec?
Czy jest sie czym stresowac?
Nie za dobrze mi z tym ze ktos zbiera o mnie informacje a podobno papierow w teczce bylo duzo.
Czy brat moze miec problem dlatego ze nam o tym powiedzial jesli zadzwonie na komende?
Prosze o pomoc