T-mobile i brak prezentu z promocji

• Autor wątku Autor wątku radam5
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

radam5

Użytkownik
Odpowiedzi
59
Witam,

W lipcu ubiegłego roku przeniosłem swój nr telefonu do T-mobile. Wybrałem nowy telefon do którego miał być dołączony prezent. Jedno z dwóch urządzeń, do wyboru.
Warunkiem otrzymania było wypełnienie wniosku, co zrobiłem zaraz po otrzymaniu dokumentów i telefonu.
Niestety do dzisiaj cisza.
Oczywiście kontaktowałem się z BOA, otrzymałem nr sprawy i na tym się skończyło.
Prośby o wyjaśnienie wysyłałem kilkukrotnie i za każdym razem otrzymuje wymijające odpowiedzi, że sprawa w toku i jak tylko coś będą wiedzieć do się skontaktują.
Ostatnią taką odpowiedź otrzymałem w marcu.

Próbować dalej z operatorem walczyć czy od razu skontaktować się np Rzecznikiem Praw, lub kimś podobnym?

Wystosuj pisemną reklamację, z potwierdzeniem odbioru. Mają 30 dni na odpowiedź.

A mogę prosić o podpowiedź co powinno być zawarte w takiej reklamacji. Ponieważ podejrzewam, że jeżeli nie będzie odpowiedniego zdania to znowu będę otrzymywał odpowiedzi j/w, że przekazane do działy reklamacji i "bujaj się"

Żądanie spełnienia umowy, czyli dostarczenia obiecanego gratisu.

Witam,
Wysłałem pismo z żądaniem.
W ubiegłym tygodniu otrzymałem Powerbank nie wiedziałem o co chodzi, aż do wczoraj. Przyszedł list, że przepraszają blabla oraz, że nie maja już tamtych prezentów. W związku z tym otrzymam wspomniany powerbank.
Czy mogę jeszcze walczyć. Powiem w prost różnica w wartościach tych prezentów to ok 170,00.

Powrót