T-mobile odwołanie od reklamacji

• Autor wątku Autor wątku moniak27
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

moniak27

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
13
witam mam problem z umową zawartą w Tmobile a konkretnie z umową zawartą przez telefon. Umowe z t mobile mam juz rok gdzie placilam faktury 79 zl brutto plus jakies pierdoly+ 5zł typu muzyka granie na czekanie itp.
Po roku od zawarcia umowy w pażdzierniku nie pamietam dokladnie dnia zadzwonił do mnie konsultant z w/w firmy Łukasz Kępski z propozycja zmiany taryfy na korzystniejszą dla mojej firmy( ponieważ umowa jest na jednoosobową dzialalnośc gosp) . Pan zaproponował że bede placic ok 3 zl więcej niż do tej pory. Przejrzał moje rachunki mowiąc iż do tej pory placilam abonament ok 79 złi znacznie go przekraczalam często wiec proponuje 10 zl mniej czyli ok 69 zl. Zapytałam czy to zalkowita kwota abonamentu czy bedą jakies opłaty aktywacyjne stwierdzil że nie że jest to calkowity koszt abonamantu jaki bede ponosić. Opisał calą ofertę że będe miec nielimitowane smsy i rozmowy oraz zwiekszony transfer danych. zapytalam czy po wykorzystaniu limitu bede ponosic jakies oplaty czy poprostu transfer zwalnia do minimum Pan Kepski zapewnił mnie że tak. Podal nr telefonu do siebie 566 652 065 powiedzial ze w razie pytan mogę dzwonic oczywiscie telefonu nie odbiera.

okazało sie iż oferta znacznie odbiega od tej ktora opisał mi pracownik Waszej sieci. A mianowicie abonament mial wynosic 69 zl a okazalo sie ze wynosi 99 zl . internet mial byc szybszy a okazalo się ze jest taki sam a do tego po wykorzystaniu limitu danych nie zwalnia a jest calkowicie wyłaczony co w przyszlosci zmusiloby mnie do wykupywaniu kolejnych paczek z transferem danych co zwiekszyloby moje koszty.

Oczywiscie po odsluchaniu nagrywanej rozmowy dopiero wtedy uslyszalam ze ceny byly netto choc moj abonament podawal w brutto a nową kwotę w netto. glosno i wyraznie potwierdzil że moj abonament bedzie tylko 3 zl wyzszy niz dotychczas .gdyby nie propozycja przejscia na tanszy abonament w zamian za wiecej opcji nie zgodzilabym sie na przejscie na inna taryfę.

oczywiscie po zgloszeniu reklamacji zostala odrzucona gdyz pan poslugiwal sie cenami netto nie brutto na nic sie nie zdalo tlumaczenie ze pan operowal konkretnymi cenami. przepraszam że tak chaotycznie poniewaz jestem wzburzona trwa to juz 3 mc a rachunkow nie oplacam bo szukam wyjasnienia sprawy a boje sie ze mi wylaczą telefon. prosze o pomoc co moge zrobic w tej sprawie lub na co sie powolac pozdrawiam i dziekuję serdecznie

moze jakies rozwinięcie?:)uwazam iz zostalam wprowadzona w bląd poniewaz pan wyraznie powiedzial ze bde placic ok 3 zl wiecej i ze nie chce mnie naciagac na 20 zl itd a okazalo się iz wlasnie to zroił.

Powrót