Telestrada, wypowiedzenie umowy

• Autor wątku Autor wątku cleo5959
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

cleo5959

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witajcie,
mam problem z w/w firmą. Do tej pory babcia ma podpisaną umowę z Netią, jednak pewnego dnia zadzwoniła uprzejma pani przedstawiając się jako Netia i proponując super warunki, wstępnie babcia się zgodziła, mieli przyjść dwaj panowie z umową, przedstawili się i wcisnęli babci umowę do podpisania nie dając jej doczytać nic połowę zakrywając ręką i od razu kazali podpisać 4 strony, babcia jako starsza osoba nie zwęszyła podstępu będąc przekonaną, że to Netia, która zapowiadała się kilka dni wcześniej, po tym szybko zwinęli papiery do teczki i zniknęli, nie dali nam żadnej kopii ani umowy przez co nie były znane nam warunki ew odstąpienia czy też kary za zerwanie, o czym też nie zostaliśmy poinformowani.. aż do dzisiaj gdzie kobieta z telestrady poinformowała nas, że minął 14dniowy okres wypowiedzenia..
Czy ktoś poradzi mi co w takiej sytuacji mogę zrobić bez umowy w ręku?

Wyżej pomyliłam się, bo panowie się NIE przedstawili mówiąc tylko, że byli umówieni i dzwonili wcześniej w sprawie promocji utrzymujac, że to niby Netia..
A druga sprawa, że na odchodne owszem kurierzy rzucili, że umowa przyjdzie pocztą, nie przyszła, termin minął..
Czy mam szanse wywalczyć coś w tej sprawie i jakie ewentualnie kroki podjąć mogę?

Powrót