J
jeremikp
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam, otrzymałem ponownie decyzje odmowna ze starostwa mimo ze odwołanie złożone do SKO było korzystne dla mnie, ale urzędnik starostwa miał to gdzieś..
złozyłem wiec ponowne odwołanie do SKO od drugiej decyzji odmownej starostwa
złozyłem je w 13 dniu (przysługuje wg KPA 14) niestety zostało złozone bez podpisu, wiec urząd wezwał mnie do podpisania do w terminie 7 dni -jako uzupełnienia odwołania co uczyniłem w tym nieprzekraczalnym terminie
starostwo przekazują dokumentacje do SKO zataiło datę pierwszą datę złozenia odwołania, zataiło wezwanie do uzupełnienia podpisu w terminie 7 dni i podało datę wniesienia odwołania jako datę uzupełnienia odwołania
SKO na podstawie otrzymanych wybiórczo dokumentów wydało tylko postanowienie (nie decyzję) o przekroczeniu terminu wniesienia odwołania
czy to nie jest celowe wprowadzanie organu wyższej instancji w błąd
Nadmieniam ze posiadam wszystkie potwierdzenia wysyłek i potwierdzenia odbioru
złozyłem wiec ponowne odwołanie do SKO od drugiej decyzji odmownej starostwa
złozyłem je w 13 dniu (przysługuje wg KPA 14) niestety zostało złozone bez podpisu, wiec urząd wezwał mnie do podpisania do w terminie 7 dni -jako uzupełnienia odwołania co uczyniłem w tym nieprzekraczalnym terminie
starostwo przekazują dokumentacje do SKO zataiło datę pierwszą datę złozenia odwołania, zataiło wezwanie do uzupełnienia podpisu w terminie 7 dni i podało datę wniesienia odwołania jako datę uzupełnienia odwołania
SKO na podstawie otrzymanych wybiórczo dokumentów wydało tylko postanowienie (nie decyzję) o przekroczeniu terminu wniesienia odwołania
czy to nie jest celowe wprowadzanie organu wyższej instancji w błąd
Nadmieniam ze posiadam wszystkie potwierdzenia wysyłek i potwierdzenia odbioru