tesknota

• Autor wątku Autor wątku Monika R
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Monika R

Monika R

Stały bywalec
Odpowiedzi
1 501
witam serdecznie mam pytanko jak sobie radzicie z tzn "dołkami" pytam poniewaz ja juz totalnie padlam psychicznie moj "odpoczywa" juz 18 m-cy zostało niby tylko niecałe 10 m-cy a ja juz niedaje rady,jestem płaczliwa,wybuchowa,nic mi sie niechce totalna załamka jak mam zyc?widuje sie z moim sredni co 2 tyg, programowo mamy 3godz widzen,ale moj D jest spokojny, i dostaje dodatkowe widzenia nawet kolejne 3 godz ale to i tak jest nic tak bardzo tesknie za nim i nie umie sobie poradzic pomocy!!!!

Moniko R zaglądaj częściej na wolnym--razem napewno będzie ci łatwiej,,bo my sobie próbujemy nawzajem pomagać,,także nie wstydź się :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: Zapraszamy serdecznie :serce: :serce: :serce:

cześć Monia! moj facet jest juz w as prawie 8 mies. . Zostałam zupelnie sama w 5 mies ciąży. Dobrze, ze moi cudowni rodzice wyciągneli do mnie poocną dłon. w pazdzierniku urodzilam bliniaki chlopczyka i dziewczynkę. Nie było go przy mnie w tych trudnych chwilach ale czuję,ze caly czas jest przy mnie serduchem. Napisał mi juz 80 listow przez ten czas co go nie ma i jak mi jest źle to sobie je czytam, Widzenie mam jedno w mies o ile nie bedzie szla jego mama. Rozumię Cie doskonale co czujesz ale pomysl,ze za 10 mies bedziesz juz go miala przy sobie a mi szykuje sie długie czekanie. Dobrze,ze mam dzieciaczki i moge je przytulac do woli. Pisz mu w listach co czujesz ulży Ci i nie duś sie w sobie. Głowa do góry na pewno dasz radę w koncu ja daje a Ty jestes moją imienniczką!! :) pozdrawiam

Ja tesknie ale ta tesknota to w moim przypadku wystawienie mojej milosci mnie i Nas na probe czy fakycznie sie kochamy:)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót