Z
zalamany83
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 16
Witam Mam takie pytanie. w 2014 r dowiedzialem sie ze ciocia moja wpisala mnie w testament. Jest to siostra mojej babci w sumie bylo rodzenstwa 5 Miala opiekuna prawnego i przebywala w dopu opieki prywatnym 7 listopada br opiekun mnie oinformowal ze cicocia zmarla,podal mi dane zakladu pogrzebowego zadzwonilem tam ale dowiedzialem sie ze dzien pozniej bedzie rozmowa z siostrzenica moejj cioci jak pochowek ma sie odbyc . Ja z nimi nie mam kontaktu zadnego bylem ja odwiedzic kilka razy ostatni raz w ubieglym roku Opiekun napisal mi ze jego rola sie konczy juz. zrobie wszystko zeby jechac na pogrzeb mam kontakt z tym domem opieki tylko nie wiem jak to bedzie jak tamci sie dowiedza ze chce przyjechac ? i nastepna sprawa jak z tym testamentem czy ja zostane powiadomiony o tym czy jak bo wiem ze jezeli chodzi o pieniadze to zawsze sie ktos znajdzie tam Ona mi tez pomagala i to jest moj obowiazek jechac sie pozegnac Moze ktos mi wytlumaczyc jak to dziala i co ja mam robic ? Dziekuje z gory za informacje