T
tmaniow
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Dowiedziałem się dzisiaj że nie mogę otrzymać zasiłku jeśli nie dostarczę trzech stron dokumentów z zagranicy uprzednio przetłumaczonych na język polski. Niestety tłumaczenie to spory koszt na który mnie nie stać. Jak to jest czy oni maja prawo żądać tego ode mnie skoro ja proszę ich o zasiłek ponieważ nie mam wystarczająco pieniędzy, czy nie wystarczy sam fakt że mój dochód na członka rodziny jest odpowiednio niski i to że wszystkie wymagane dokumenty dostarczyłem tylko 3 z nich są w języku angielskim a mnie nie stać n ich przetłumaczenie.
PROSZĘ O PODPOWIEDZI
zastanawiam się czy to nie jest kolejny krok polskiego rządu żeby wypędzić z kraju osoby które pompowały pieniądze do polski a teraz wróciły i nie przynoszą wystarczających korzyści a wręcz przeciwnie czegoś jeszcze chcą od nich.
PROSZĘ O PODPOWIEDZI
zastanawiam się czy to nie jest kolejny krok polskiego rządu żeby wypędzić z kraju osoby które pompowały pieniądze do polski a teraz wróciły i nie przynoszą wystarczających korzyści a wręcz przeciwnie czegoś jeszcze chcą od nich.