Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
bardzo prosze moze ktos mnie pocieszy, dostalam formularz U2 (dawny E 303) w ktorym wpisano ze mam transfer zasilku od 23-05-2010 do 23-08-2010 ostatnie pieniadze dostalam 01.06.2010 w uk i dalej czekam od polowy sierpnia dzwonie srednio co 3 tygodnie pytac kiedy otrzymam kase a oni ciagle ze wyslali cos do polski czekaja na odpowiedz, ostatnio powiedziala, ze juz do job center cos wyslali i w ciagu 5-10 dni roboczych powinnam miec pieniadze (bylo to 04.09) nie mam juz sily nie chce sie poddac bo przeciez te pieniadze mi sie naleza, czy ktos mial moze podobne doswiadczenia? lub moze mi powiedziec ile czekal na kase? pani w polsce powiedziala mi tak:" No tak to jest ze niektorzy dostaja od razu a niektorzy nie i czekaja tzreba dzwonic do uk" RATUNKU :-(Aga
juz nie potrzenuje pomocy poniewaz po moich interwencjach telefonicznych 01.12.2010 w koncu Job Center wyplacil nalezny mi zasilek w calosci, swoja droga niezle sie naczekalam od 01.06.2010 juz mialam sobie odpuscic ale cierpliwosc moja zostala wynagrodzona, zycze wszystkim szybszego zalatwiania spraw Aga