transport i wokanda

• Autor wątku Autor wątku MROWCIA
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

MROWCIA

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
witam,mam pytanko..moj maz mial 11 lipca sprawe,o zawiasy(niby) poniewaz sklad wziol to jako kolejna przerwe w karze,ale niewazne,mial byc wpisany na liste do transportu w ciagu 2 tyg. i nic sie nie dzieje,a transporty sa caly czas,jest teraz na smutnej w lodzi,czy ktos wie jak dlugo moze czekac :( tu mialabym blizej ale gdzies indziej jest podobno latwiej o wokandy, a we wrzesniu mija mu polowa kary.!!

mi się wydaje że najlepiej by bylo gdyby mąż się dopytal dyrektora co z jego transportem i kiedy można sie go spodziewać

dzieki,powiedzial mu wychowawca ze jest na liscie,ale moze ktoras z was ma podobna sytuacje,albo miala,bo poprzednim razem wyjechal po dwoch miesiacach, :what: i sama nie wiem co mam myslec,wszedzie lepiej niz w lodzi

Mrowicia mój R jest na liście od ponad dwóch miesięcy o ile nie dlużej ale u nas jest taka sytuacja że założylismy sprawe w Tranowie o zawieszenie wyroku i pisalismy żeby go nie przewozili do polki sprawa się nie odbedzie bo jego obecność jest obowiązkowa a z tegoo co R mówi to jeżeli tylko odbędzie się sprawa i powie że chce żeby go przewiezli ma w ciągu ok dwoch trzech tygodni przewieziony

Może niech próbuje pisać lub niech umaiwia się na spotkania z dyrektorem że chce być jak najszybciej przewieziony

no wlasnie ewciaaa,od 11 lipca minelo juz prawie trzy tyg.wiem ze po sprawie jest automatycznie wpisany na liste,ale jego wychowawca,jakby to powiedziec,uparl sie na niego,ok powiem mu jak bedzie dzwonil,dzieki..

Powrót