trybunal employer

• Autor wątku Autor wątku enigma1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

enigma1

mam wygrana sprawe w trybunal employer ,i trybunal security,nie jestem w stanie uzyskac zasadzonego odszkodowania.czy istnieje mozliwosc abym dochodzil swoich praw przed sadem polskim.Pracodawca stosuje proceder upadlosciowy tz.zmienia nazwy firm jak rekawiczki

wreszcie jakies konkrety, D and D dziekuje ,tak jak juz wspominalem mam wyrok trybunalu security mniej wiecej sentecja brzmi tak [firma zmienia nazwy ale to jest ta sama firma]i teraz trybunal emplojer badal sprawe pod kontem bezpodstawnego zwolnienia z pracy i wogole nadluzyc sentecja 18 tysiecy funtow odszkodowania.i teraz pierwsza firma ma administratora ,pierwsza firme kupuje jej dyrektor ,powstaje druga firma ,w miedzy czasie powstaje trzecia firma moje pytanie jak wyegzekfowac zaplate odszkodowania ,gdzies w telewizii slyszalem o mozliwosci ze jezeli wygralem sprawe z pracodawca i w dalszym ciagu .mam problem z odzyskaniem odszkodowania moge jako obywatel polski dochodzic swoich roszczen przed sadem polskim [czy tak jest ?

nie jestem w angli, dziekuje za przeslanie informatora o sposobach prob odzyskania naleznosci,moze teraz inaczej pierwsza firma tz;ostatnia na konto ktorej zapadaly wyroki SILVERLINE EUROPE LTD po kupieniu przez dyrektora ESY PACK LTD ,samorodek PENSWALL LTD a to wszystko dzialo sie w firmie SILVER SPRING MINERAL WOTER COMPANY w FOLKSTON,dyrektorzy prezesi informuja mnie ,ze firma z FOLKSTON jest im dluzna 200 tysiecy funtow ,ci sami dyrektorzy i prezesi kooperuja dalej z firma z FOLKSTON [jako penswall] calym muzgiem jest DALVIR SUNNER firmuje to KERY KINGSTON ,przewijaja sie tez nastempni ,ja sam dostaje teraz urzedowe dokumenty i figuruja na nich rozne firmy ,prosze sie zaznajomic z kalibrem firm i prosze o ewentualne wskazowki ,wlocznie z pozwaniem przeze mnie firmy z folkston

Powrót