tZW. aLIBI

• Autor wątku Autor wątku DominikaS.
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
DominikaS.

DominikaS.

Użytkownik
Odpowiedzi
45
Powiedzcie Mi co ma zrobic chłopak.. który został...oskarżony o popełnienie przestepstwa z art.280 k.k .1 (kradzież z pobiciem)niby 2 razy....i że stało sie to niby o godzinie 2.00 w nocy i o jakiejś tam innej...godzinie Tylko że chłopak w tym czasie spał..w Domu....mogą to niestety potwierdzić tylko jego rodzice...Którzy nie sa wiarygodnymi swiadkami dla sadu.....chlopaka teraz zamkneli na 3 miesiace sankcji...po rozpoznaniu na komendzie przez poszkodowanych....Tylko że on wtedy naprawde spał w domu... jak ma sie teraz bronic....

a jakie są dowody jego winy?

został wskazany/rozpoznany przez pokrzywdzonego?

tak właśnie jedynym... dowodem jest wskazanie przez pokrzywdzonego...

DominikaS. napisał:
jak ma sie teraz bronic....

Cóż... Pozostaje przedstawić swoją wersję, i mieć nadzieję że Sąd w to uwierzy.

A tak swoją drogą to ciekaw jestem jak rodzice chcą potwierdzić że syn o 2 w nocy i kilka godzin później na pewno był w domu? Wszyscy śpią w jednym łóżku, i bez wiedzy rodziców nie ma możliwości wyjść z domu?

Może sie to wydawać komus smieszne...ale. niestety rodzice się.. by obudzili napewno....ponieważ wszyscy spia w jednym pokoju...w 5 osób..i a kilka godzin pózniej chlopak wstawał do pracy....ale przeciez nikt inny nie może tego potwierdzic... a ja juz swoja wersje przedstwiłam na komendzie

Powrót