W
Wiesiawalczuk
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam ,Ja i mąż mieliśmy ubezpieczenia grupowe Pzu typP Plus Biedronka w lipcu zwolniłam się,i ubezpieczyłem się indywidualnie i męża z kontyuwalnego ubezpieczenia pracowniczegoP Plus.Sierpien miałam zapłacone przez zakład . 17 sierpnia juz ubezpieczona zostałam indywidualnie Mąż miał operację biodra na którą czekał 2 lata(3pazdz operacja) . Złożyliśmy papiery do Pzu za szpital ,operację planowa przyszło odmownie zeumowa zwarta na okres najniższej rocznicy polisy z możliwością przedłużenia ia na zasadach określonych wOWU .Obowiązek przekazania sadkiza LS,TU,AP,AU,NW rozpoczyna się po upływie 3 mięs licząc od początku odpowiedzi.do tego czasu skladke finansuje PZU 1.09 1917 Czy ja mam rozumieć że nic nie dostanie? Nie ma tu ciągłości grup-indyw. Te same zasady tylko mi podnieśli składkę 45zl na 75zl a jak się ,wolnilam to zakład nie daje okres ochronny ? Że jestesmy ubezpieczeni do szpitala ? Czy mogę się odwołać? Mąż miał operację i szpital a oni napisali że nie należy się za leczenie szpitalne spowodowane wypadkiem ,wypadku tu nie było . Pozdrawiam i proszę o pomoc.