Ubezpieczenie OC w dwóch agencjach ubezpieczeniowych

• Autor wątku Autor wątku adagor28
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

adagor28

Użytkownik
Odpowiedzi
52
Witam, mam nie ciekawą sytuacje ponieważ dzisiaj otrzymałem wezwanie do zapłaty z firmy ubezpieczeniowej link 4, w link 4 nie mialem żadnej umowy wczesniej poprostu zadzwonil gosciu z oferta która niby juz byla umowa wiazaca klepał z poł godziny, auto jednak ubezpieczylem w innej firmie gdzie byla lepsza oferta, ubezpieczenie rozpoczeło sie od 11 stycznia 2020 r, link4 twierdzi ze po rozmowie ze mną zawarl juz umowe telefoniczna 12 grudnia 2019r. ja od niej nie odstapiłem w ciagu 30 dni wiec umowa jest wazna teraz przez cały jej okres trwania, co mam teraz zrobić przecież to jakiś absurd zeby jedno auto miec ubezpieczone w dwoch firmach, konsultant z firmy link4 twierdzi ze musze placic i koniec.

Podpisywałeś jakieś dokumenty od nich?

Nie, nie podpisywałem, twierdzą że umowa została zawarta przez telefon, nawet nie moge sie zalogować na ich stronie żeby sprawdzić warunki tej niby umowy , znalazłem link w e-mail z dokumentami, ale nie moge go otworzyć bo wyswietla sie informacja że link wygasł i jak chce te dokumenty pobrać to mam sie z nimi skontaktować.

Powrót