M
mati7669
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam jestem nowy na forum i nie wiem czy pisze w dobrym dziale jezeli nie to z gory przepraszam. Mam pytanie odnosnie udostepnienia internetu przez wifi innej osobie. Mieszkam ze znajomym w jednym mieszkaniu w niemczech z pewnych przyczyn musialem wziac na swoje imie i nazwisko internet domowy z unitymedia i korzystamy z jednej sieci we dwojke ja z normalnej sieci a ten znajomy z sieci goscinnej ktora mu utworzylem. Nie wiem jak ten znajomy z tego internetu korzysta jednak slyszalem ze pobieranie z torrentow jest tu w niemczech karalne i duzo znajomych dostalo kary za pobranie filmu czy gry. ja nie korzystam z takich programow i nic nie sciagam z internetu ale nie wiem czy ten wspollokator tego tez przestrzega. mam pytanie czy moge dac mu do podpisu jakis dokument ze on oznajmia ze korzysta z mojego internetu z tej sieci goscinnej i ponosi odpowiedzialnosc za wszystkie odwiedzone strony i pobrane pliki. jezeli moge mu taki papier dac do podpisu to jezeli moglby ktos podpowiedziec jaki wzor takiego pisma powinien wygladac. z gory ndziekuje za pomoc