L
Lasio
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 19
Witam serdecznie, piszę na forum bo mam problem. Dostałem wezwanie od komornika w sprawie zapłaty 6500zł z kosztami sądowymi na rzecz Ultimo. Kwota podstawowa należności to 4237,32zł + odsetki i koszty sądowe. Nakaz zapłaty wydał sąd w Gliwicach Sygn. akt II Nc 1072/17. Wcześniej nie dostałem, żadnej korespondencji od ultimo z nakazem zapłaty ani nic mi nie wiadomo, za co mam zapłacić tą należność. Zameldowany jestem pod swoim adresem od 9 lat. Komornik zablokował mi konta bankowe, nie dostałem żadnej informacji. Nie wiem co robić, czy są państwo w stanie mi pomóc, na poniedziałek umówiłem się do biblioteki sądowej by zobaczyć akta sprawy.
Drugi komornik zablokował mi konta bankowe, za inny dług, bez żadnego pisma z sądu, bez żadnego wezwania do zapłaty przez wierzyciela. Bez żadnego pisma od komornika. Sprawa się tu tyczy 7 tys zł.
Drugi komornik zablokował mi konta bankowe, za inny dług, bez żadnego pisma z sądu, bez żadnego wezwania do zapłaty przez wierzyciela. Bez żadnego pisma od komornika. Sprawa się tu tyczy 7 tys zł.