M
mucha75
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Witam!1,5 roku temu po kolejnym sprowokowaniu i obrzuceniu mnie wyzwiskami nie wytrzymałam i poszarpałam szwagierkę za włosy. Ta marzyła chyba o takiej sytuacji i zrobiła taka aferę(policja pogotowie).Załozyla zawiadomienie na policji.Sprawa trafiła do prokuratury gdzie została 2 razy umorzona.Założyła mi sprawę w sądzie.W porozumieniu z moja Panią mecenas wniosłyśmy wzajemny akt oskarżenia(chodziło tutaj o to że ona cały czas mnie prowokowała miałam na to świadków wyzwiska typu łachudro kurwo itd) co przy wyroku okazało się ze pani mecenas się spóźniła z tym aktem.Sprawa została dla mnie zakończona umorzeniem warunkowym.Mam prośbę bo już sama nie wiem (sąd zaznaczył że gdyby mój wniosek wpłynął o czasie to wyrok zupełnie byłby inny bo było by to prowokacja z jej strony)teraz moja Pani mecenas wystąpiła do sądu o uzasadnienie wyroku poczekam tydzień.Przepraszam bo chyba to bardzo zagmatwałam.Po prostu chciałabym wiedzieć czy w takiej sytuacji miałam szanse na inne zakończenie tej sprawy czy nie.(przyznałam się do jej poszarpanie ale cały czas mówiłam ze to ona mnie prowokowała)i co z tym wpisem do rejestru