Umowa abonencka - internet.

• Autor wątku Autor wątku masujdziska
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

masujdziska

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Szanowni Państwo,

Zawarłem umowę u dostawcy internetu - prędkość jest wyższa niz w umowie, no ale to chyba na plus, ja z internetu korzystam grając w gry i tutaj jest pies pogrzebany bo są chyba jakieś zakłócenia (internet radiowy) i wynikiem tego jest niemożliwość grania w gry online, pisałem do swojego ISP aby rozwiązali ten problem niestety brak odzewu (posiadam maile), myślałem potem ze wszystko jest ok do czasu aż zainstalowałem nowa grę i niestety problem nadal występuje, okres "ochronny" dwóch tygodni minął (czas na przetestowanie łącza i swobodne wypowiedzenie umowy), w dodatku w momencie podpisywania umowy przeze mnie, nie spostrzegłem się a były tam niewypełnione pola jak np. okres zawarcia umowa, dwa egzemplarze zabrał technik celem podpisania przez "szefa" i w dn 18.11 otrzymałem umowę poczta a tam mam wypisane 24mc +2mc (umowa miała być zawarta na 24).

I teraz mam zamiar zadzwonić jutro do biura, może uda się polubownie zrezygnować, jednak gdyby się nie udało czy ja mam jakieś szanse aby zrezygnować z tej niekorzystnej dla mnie umowy?
Czasy w których internet służył tylko do przeglądania Onetu już niestety minął a jakość połączenia niestety pozostawia dużo do życzenia w rozgrywkach online, w linku umowa bo ma ponad 10mb skany.
http://www.filedropper.com/umowacaloscgrakom

Licze na Państwa pomoc.
Z wyrazami szacunku,
Patryk.

Powrót