Umowa najmu samochodu

• Autor wątku Autor wątku toadd
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

toadd

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam Wszystkich.
Mam pewne wątpliwości co do dokumentów przesłanych mi przez pewną wypożyczalnię i proszę o naprowadzenie mnie na prawidłowy tok rozumowania. Otóż pracownik wypełniał na komórce formularz dot. najmu samochodu, wszystko wydawało się w porządku do czasu gdy dostałem 4 pliki spakowane w jeden plik zip. W każdym pliku znajdował się pod formularzami mój podpis (niekwalifikowany, złożony na komórce pracownika) ale te podpisy są identyczne względem siebie. Czyli na 4 różnych dokumentach pdf widnieją identyczne podpisy a faktycznie składałem tylko jeden. Czy taka forma "kopiowania" podpisu na dokumenty (nawet w przypadku formy dokumentowej) jest dozwolona? Nie ukrywam, że w tych dokumentach znajdują się też informacje o których nie miałem pojęcia, poza tym widnieje zgoda marketingowa i inne informacje, których nie widziałem a o które pracownik wypożyczalni nie zapytał. Zresztą w dokumentach nawet są różnice w miejscowościach podpisywania dokumentów, na regulaminie widnieje jedna miejscowość a na pozostałych inna. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Powrót