Umowa przez Email ?

• Autor wątku Autor wątku adbreaker
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

adbreaker

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam , opiszę tutaj sytuację która nie pozwala mi dzisiaj żyć .
Około 2 tyg temu ( jestem studentem 3 roku ) szukałem z ciekawości informacji o pracach licencjackich .
Znalazłem kilka stron które zajmują się pisaniem prac . Wypełniłem standardowy formularz aby dowiedzieć się ile takie prace kosztują :) ( jaką pracę chcę , ile stron i takie tam ) . W odpowiedzi dostałem email z "Wyceną i Informacją" .
" Jeżeli jest Pan/i zainteresowany/a proszę o informację. W odpowiedzi prześlę potwierdzenie przyjęcia zamówienia wraz z danymi do wpłaty i dostępem do Panelu Klienta."

I po tym @ napisałem krótkie " jestem zainteresowany " .

Dziś wchodząć na mój @ zobaczyłem wiadomość od tej strony z wiadomościa wzywająca zapłatę 1620 zł do niedzieli na ich rachunek bankowy ..
"W przypadku braku płatności w wyznaczonym terminie będzie kontaktował się z Panem dział prawny firmy EOS KSI Polska Sp. z o.o."

Czy moje "jestem zainteresowany " było zawarciem umowy ? nie miałem na pewno tego na celu tylko poznanie więcej informacj tymbardziej że nie jestem zdecydowany wgl zakupem pracy . Czy mam się czego bać ? Czy jest możliwe że po tym @ muszę zapłacic taką kwotę ? co wydaje sie dla mnie po prostu smieszne

Powrót