Umowa słowna

• Autor wątku Autor wątku kamilking
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

--

• --

Głosów: 0 0,0%
  • --

• --

• --

• Łącznie głosujących
    0
K

kamilking

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Witam. Mój problem polega na tym że będąc w Niemczech w pracy przez trzy tygodnie dzieliłem pokój z nowo poznanym kolegą z pod Opola któremu pożyczyłem pieniądze. Niestety nie została zawarta umowa pisemna tylko ustna. Jego ojciec był w cieżkim stanie a firma nie dała mu zaliczki aby zjechał do polski więc ja mu pozyczyłem i miał mi oddać jak wróci. Niesety okazało się też musialem zjechac i pieniądze miał mi wysłać. Pozyczylem mu 21.11.14 mial oddac 15.12.14. Noesety do tej pory nie wyslal mi iz pisal do mnie na Facebooku(wyrzucil mnie ze znajomych tydzien temu) ze pieniadze wyslal,ze wyslal drugi raz jak dojda to zebym mu jeden przelew zwrocil,tych smsow ze wyslal mam mnostwo i wiadomosci na fb w jednym smsie napisal ile jest mi winien w sensie ze wyslal 330zl bo mial 79 euro i tak rozmienil ja natomiast mam w histori przelewow wyciag z bankomatu 21.11.2014 79 euro teraz nie odbiera telefonow a o nim wiem tylko gdzie mieszka miejscowosc. Imie. Nazwisko date urodzin imiona rodzicow. Czy jest szanasa i co zrobic aby odzyskac pieniadze .?

Powrót