Umowa telefoniczna z telewizja " N "

• Autor wątku Autor wątku jawaz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

jawaz

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
9
Witam forumowiczów, mam pytanie odnosnie sytuacji:
w miesiącu maju dostalem telefon od konsultanta telewizji "N" ktory zaproponował mi przedłużenie umowy w nowym pakiecie usług.
Nowy pakiet mial zawierac konkretne kanały telewizyjne.... usluga miala zostac wlaczona do 5 dni a zostala wlaczona od nowego miesiaca (uplynelo okolo 15 dni),po wlaczeniu owego pakietu okazalo sie ze nie posiada on kanalów o ktorych mowa byla przy przedłużaniu umowy. Rozmowa zostala nagrana przez konsultanta ktory mnie o tym poinformowal i teraz moje pytanie "
Czy istnieje mozliwosc odsłuchania owej rozmowy w inny sposób niz wizyta w punkcie w Warszawie lub Krakowie bo do zadnego z tych punktów nie mam blisko.(chce poprostu odsłuchac ta rozmowe ktora jest umowa i do ktorej powinienem miec nieograniczony dostęp)
Dodam jeszcze ze dotychczasowe reklamacje na brak owych kanalów zostaja odrzucone.
Z góry dziekuje za pomoc.

Odpowiedz dosyc wyczerpująca... a co z roznego typu zapisami nawet w formie pisemnej... wyobraz sobie ze mam do tego punktu ponad 300km a tak jak pisalem jest to umowa ktora powinna byc ogolnie dostepna dlaczego nie moge odsluchac jej w punkcie obslugi klienta w innym miescie (brak zaufania centrali do swoich punktów obslugi?) Umowa moze sostac zawarta telefonicznie ale odsluchanie juz osobiste w centrali?
Czekam na inne opinie....

W jaki sposób chciałbyś aby rozwinąć odpowiedź na pytanie: "Czy istnieje mozliwosc odsłuchania owej rozmowy w inny sposób niz wizyta w punkcie w Warszawie lub Krakowie bo do zadnego z tych punktów nie mam blisko." ?

dlaczego nie moge odsluchac jej w punkcie obslugi klienta w innym miescie

Może dlatego, że ... umowa tego nie przewiduje? :what:

PS
Inne opinie będą brzmiały: nie odsłuchasz.

Mimo wszystko licze na jeszcze inne odpowiedzi....Napewno cos da sie z tym zrobic...

Powrót