A
astom
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 99
Witam Mam pewien problem otóż jakiś czas temu ok 3miesięcy sprzedałam samochód VW sharan jest on 7 miejscowy jednak posiadałam do niego tylko 5 foteli 2 pozostałe są jednak fizycznie ich nie było podczas sprzedaży i posiadają one inną tapicerke takie auto kupiłam umowę spisaliśmy żadnych zastrzeżeń nie było.Mój chłopak z uwagi na fakt że lepiej się zna na autach prowadził rozmowy i to on powiedział, że grzecznościowo możemy ów fotele załatwić za pewien czas, kupujący nawet nie pytał mnie wówczas o kolor tych foteli. Po pewnym czasie kupujący skontaktował się ze mną i powiedział że zawarłam z nim umowę ustną i mam mu dostarczyć fotele i mają one być w takim samym kolorze tapicerki jak pozostałe powiedział że zawarłam z nim umowę ustną zarządał ich dostarczenia przy sprzedaży kupujący był z dwoma innymi osobami które jak oświadczył, zaświadczą o tym , iż taka umowa miała miejsce podkreślam takiej umowy nie było, i nawet to nie ja powiedziałam że istnieje możliwość załatwienia ich to mój chłopak z grzeczności i dobrej woli. Co powinnam zrobić w takiej sytuacji proszę o radę czy taka umowa jest wiążąca Dziękuje i