Umowa w klubie sportowym

• Autor wątku Autor wątku GanDzas
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

GanDzas

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam. Nie wiem czy to dobre miejsce na temat ale chyba tak. Mianowicie podpisałem umowę z klubem sportowym dokładnie siłownią na dwa lata. Okres 2 lat mija za 6 miesięcy. Nie chodziłam przez ostatnie 2 miesiące bo miałam kontuzję. Pytanie moje takie czy jest jakaś ustawa która zwalnia mnie z płacenia za coś z czego nie korzystałam szczególnie że nie mogłam bo kontuzja na to nie pozwalała. dziękuje za odpowiedź z góry .

No nie dowcip bo 2 lata temu przyszła osoba która wypisała się z klubu mimo trwającej umowy powołując się na jakąś ustawę. I czemu od razu dowcip? Nie lepiej napisać tak: weź zaświadczenie od lekarza i zanieś je do klubu i tyle? po prostu pytam się czy jest jakaś ustawa? tak jak ta że masz 14 dni na zwrot towaru kupione przez internet lub telefon. Ale tylko jako osoba prywatna a nie firma. np. coś takiego.

no i nie musiała płacić za kolejne miesiące. aaa a wiem o co Ci chodzi. Ty pewnie chcesz zobaczyć umowę? :D

Co jest w umowie n/t przypadków losowych?
Jest opisana procedura postępowania? Dopełniłaś jej? Skąd klub ma wiedzieć że masz kontuzję?

Powrót