Urzad pracy

• Autor wątku Autor wątku damiannnnn
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

damiannnnn

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
12
Witam zarejestrowalem sie w up, dostalem skierowanie do pracy ale odmowilem(nie wiedzialem ze odmowic mozna tylko raz). Przyszedlem do tej pracy po tyg znowu ale juz kogos przyjeli. Co mogl bym w tej sytuacji zrobic. Od wrzesniacznow bs rekrutowac ale potrzebne jest skierowanie a ja juz wtedy dostane bana na 120 dni. Proszw o porade.

damiannnnn napisał:
...Od wrzesniacznow bs rekrutowac ale potrzebne jest skierowanie a ja juz wtedy dostane bana na 120 dni. Proszw o porade.
Porada jest taka, by zastosować się do mojego podpisu. Jak treść pytania będzie zrozumiała to i doradzić będzie łatwiej.

Shocked napisał:
Porada jest taka, by zastosować się do mojego podpisu. Jak treść pytania będzie zrozumiała to i doradzić będzie łatwiej.
Wybacz za to, chodzilo mi o te ze do tej pracy znowu bd rekrutacja ale od wrzesnia. Zeby sie do niej dostac potrzeba skierowanie z up a ja bd zarejestrowany maks do konca sierpnia wiec nie bd mogl go dostac (skierowania). Prosze o jakiez wyjscie z sytuacji i z gory dziekuje.

A co się zadziało, że nagle zmienił Pan zdanie co do zatrudnienia w tej firmie? Szkoda, że po czasie... Obawiam się, że nie ma teraz co doradzić. Pozostaje odczekać te 120 dni i wtedy ubiegać się o skierowanie do pracy z PUP albo zatrudnić się bezpośrednio przez pracodawcę (bez pośrednictwa urzędu).

Ostatnia edycja:
Powrót