usunieci wlasnosci juz komornika z posesji czy to mozliwe

• Autor wątku Autor wątku miska1007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

miska1007

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
witam, komornik zajal pojazd mechaniczny i chcialam zapytac sie czy musi stac on na mojej posesji czy moge komornikowi powiedziec zeby go zabral. bo pierwsza licytacja ma byc w lipcu a ja nie chce miec tego pojazdu na mojej posesji bo jest juz wlasnoscia komornika i nie chce zeby licytacja odbywala sie u mnie na posesji czy jest to mozliwe?. dziekuje :)

Ostatnia edycja:
ja po prostu chce oddac mu ten pojazd w ramach tego dlugu bo i tak go zajal. ale interesuje mnie czy on by mógl go zabrac z posesji i gdzie indziej ta licytacje przeprowadzic sobie. ?

miska1007 napisał:
ja po prostu chce oddac mu ten pojazd w ramach tego dlugu bo i tak go zajal. ale interesuje mnie czy on by mógl go zabrac z posesji i gdzie indziej ta licytacje przeprowadzic sobie. ?
Komornik nic SOBIE nie zabiera. To jest Twój samochód, zajęty obecnie przez komornika i wystawiony na licytację. Ciesz się, że znajduje się pod Twoim dozorem a nie został odprowadzony na parking, za który byś płaciła kilkaset złotych dziennie. Jak nie płaci się długów dobrowolnie, to bywa się "gospodarzem" licytacji komorniczej. Zamiast pisać bzdury, zajmij się przygotowaniem samochodu do sprzedaży na licytacji, by osiągnął jak najwyższa cenę.

Powrót