Usunięcie weryfikacji konta, po uprzedniej pozytywnie rozpatrzonej weryfikacji.

• Autor wątku Autor wątku Pga2
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Pga2

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam, otóż zarejestrowałem konto na jednej z największych w Polsce giełd kryptowalut BitB... Konto zrobiłem w celu wypłacenia pieniędzy zarobionych na kryptowalutach. Po pozytywnie rozpatrzonej weryfikacji dowodu, adresu zamieszkania oraz konta do wypłaty środków, wpłaciłem na giełdę kryptowaluty w celu sprzedaży za złotówki i wypłacenia. Wszystko poszło bezproblemowo, zakupiłem złotówki i wykonałem przelew z giełdy na konto. Następnego dnia roboczego chciałem sprawdzić czy mam pieniądze na koncie, natomiast o godzinie 16 dalej nie dostałem pieniędzy na konto. Napisałem do supportu i stwierdzili że na dowodzie była rysa i zablokowali środki. Czy mają prawo do zablokowania środków na koncie po uprzednim zaakceptowaniu dowodu? Dodam że mieszkam aktualnie w Warszawie a mój adres zamieszkania jest ze Śląska i nie jestem w stanie wyrobić nowego dowodu, a jest to jedyna giełda która nie zaakceptowała dowodu. Rysa nie jest jakaś ogromna i nie zasłania żadnych informacji.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Rysa na dokumencie nie świadczy o jego nieważności.
Uważaj na nich.

Czyli rozumiem że mogę próbować to zgłosić do odpowiednich instytucji gdyby dalej robili z tego problem?

Jeszcze chciałem się zapytać czy mogą mi cofnąć weryfikację, po uprzednim pozytywnym zweryfikowaniu mojego konta?

Zalezy od zapisow w regulaminie serwisu.

Powrót