Uszkodzony Laptop

• Autor wątku Autor wątku aguga
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

aguga

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
15
Witam. Mam pytanie dostałam dzisiaj w prezencie od męża laptopa. Niestety po otwarciu zauważyłam że obudowa jest uszkodzona. Laptop był kupiony dzisiaj czyli 04/01/19 ostatnia sztuka z wystawy😉 Jutro zamierzamy oddać go z uwagi na uszkodzenie. Proszę mi powiedzieć jak mam podejść do sprawy i nie dać się wyrolować.Proszę o szybką pomoc, dzięki.

Jak zamierzasz udowodnić ze nie wy go uszkodziliscue?

karolla0905 napisał:
Jak zamierzasz udowodnić ze nie wy go uszkodziliscue?
Co to za pytanie? Gdybym mogła udowodnić że laptop był uszkodzony przed zakupem to nie pisałam na forum. Mąż wczoraj kupił laptop w Euro AGD a że był ostatni to zdieli go z wystawy zapakowali i sprzedali.Jak przyszłam z pracy rozpakowalam sprzęt i zauważyłam uszkodzenie. Moim zdaniem pracownicy wiedzieli o uszkodzeniu i je zataili proponując jeszcze dodatkowo ubezpieczenie od uszkodzenia. Przypadek?
Pytam co mogę w zrobić. Bo nie mam żadnych dowodów to chyba oczywiste.

Mozesz liczyc na dobra wole sklepu pojsc i porozmawiac. Mi sie tak kiedys udało. A jesli nie to niestety nic nie zrobisz skoro to uszkodzenie mechaniczne. A ubezpieczenie wciskaja kazdemu.

karolla0905 napisał:
Mozesz liczyc na dobra wole sklepu pojsc i porozmawiac. Mi sie tak kiedys udało. A jesli nie to niestety nic nie zrobisz skoro to uszkodzenie mechaniczne. A ubezpieczenie wciskaja kazdemu.
.Na szczęście w sklepie nie robiono żadnego problemu. Niestety zauważyłam, iż większość towarów z półek wystawowych jest w podobnym stanie. Nasuwa się wniosek,że sprzedawcy liczą na to że klient z towarem nie wróci. Ja wiem już ze nie kupię ostatnich sztuk zwłaszcza z wystawy.Na szczęście zwrot został przyjęty bezproblemowo.
Dziękuję za odpowiedź.

No widzisz. Zawsze warto pogadać.

Powrót