O
oracle
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 25
Witam. Kupiłem tel na allegro. Miał być prawie idealny a okazało się że miał rysę na pół wyświetlacza. To bym jakoś przebolał. Ale 2 baterie trzymają tylko 1 dzień. No nic, pomyślałem że wyładowane. Kupiłem nową baterię i taka sama sytuacja. Poszedłem z nim do serwisu, powiedzieli mi że ma zwarcie wewnętrzne i będzie szybko rozładowywał baterie.
Zarządzałem zwrotu i on twierdzi że to niby moja wina.
Tylko, że napisał, iż to nie jest jego telefon, ma go za długi i tylko włączył żeby sprawdzić czy działają funkcje.
Wg mnie to pozwala mi wygrać tą sprawę, chce skorzystać z POK allegro. Czy to ma jakieś szanse?
Oczywiście mam karteczkę z serwisu jak i wszystkie maile. W aukcji nie było nic napisane o takich wadach. Niby miał mieć jeszcze folię na wyświetlaczu.
Zarządzałem zwrotu i on twierdzi że to niby moja wina.
Tylko, że napisał, iż to nie jest jego telefon, ma go za długi i tylko włączył żeby sprawdzić czy działają funkcje.
Wg mnie to pozwala mi wygrać tą sprawę, chce skorzystać z POK allegro. Czy to ma jakieś szanse?
Oczywiście mam karteczkę z serwisu jak i wszystkie maile. W aukcji nie było nic napisane o takich wadach. Niby miał mieć jeszcze folię na wyświetlaczu.