L
lucyfra
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
dzień dobry
z wstydem i niekłamanym ubolewaniem błagam o pomoc . W niedzielę niestety po kłótni z mężem wypiłam sporą ilość alkoholu i niestety
wsiadłam za kółko. Błagam nie krytykujcie mnie i tak cierpię ... pierwszy i ostatni raz. Wypadłam z drogi , zniszczyłam swoje auto i tylko swoje auto . Przejezdzala kolezanka i podwiozla mnie do domu . chcialam wrocic tam jak wytrzeźwieję . Niestety do domu przyszla policja po ok 2 h. wzięli mnie na badanie krwi do szpitala . nieczemu nie zaprzeczałam . przepraszałam. wyszło 2promile. następnie puścili mnie do domu . nie zabrali prawa jazdy.
Proszę błagam napiszcie mi co teraz dalej ??? czy na co mam czekać ? co mi grozi ? kiedy ewentualnie spodziewać się jakijś sprawy ? kompletnie nie mam pojęcia co dalej .....
z wstydem i niekłamanym ubolewaniem błagam o pomoc . W niedzielę niestety po kłótni z mężem wypiłam sporą ilość alkoholu i niestety
Proszę błagam napiszcie mi co teraz dalej ??? czy na co mam czekać ? co mi grozi ? kiedy ewentualnie spodziewać się jakijś sprawy ? kompletnie nie mam pojęcia co dalej .....