A
adrkwi
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 32
Użyłem zdjęcia do szkolnego projektu okładki na CD - który w końcu został odrzucony - projekt również został usunięty (dziś).
Pod zdjęciem widniały następujące zasady jego użytkowania:
Stock może zostać użyty tylko przez zarejestrowanych użytkowników portalu (spełniałem warunek).
Proszę nie używać moich stocków do budowania różnić na tle religijnym lub rasistowskim (spełniałem warunek).
Musisz poinformować mnie o pracy w formie komentarza lub prywatnej wiadomości (również i to zrobiłem).
Musisz dać link do mojego profilu w opisie pracy (również było).
Dla użytku komercyjnego - proszę skontaktować się ze mną.
Tak wyglądały zasady użycia zdjęcia. Dziś w szkole zostaje poinformowany, że autor zdjęcia zamierza skarżyć szkołę/mnie (prawdopodobnie za złamanie zasad użytkowania, które autor podał pod zdjęciem - spełniłem wszystkie warunki! + praca została dziś usunięta)
Czy grożą mi jakieś konsekwencje?
Pod zdjęciem widniały następujące zasady jego użytkowania:
Stock może zostać użyty tylko przez zarejestrowanych użytkowników portalu (spełniałem warunek).
Proszę nie używać moich stocków do budowania różnić na tle religijnym lub rasistowskim (spełniałem warunek).
Musisz poinformować mnie o pracy w formie komentarza lub prywatnej wiadomości (również i to zrobiłem).
Musisz dać link do mojego profilu w opisie pracy (również było).
Dla użytku komercyjnego - proszę skontaktować się ze mną.
Tak wyglądały zasady użycia zdjęcia. Dziś w szkole zostaje poinformowany, że autor zdjęcia zamierza skarżyć szkołę/mnie (prawdopodobnie za złamanie zasad użytkowania, które autor podał pod zdjęciem - spełniłem wszystkie warunki! + praca została dziś usunięta)
Czy grożą mi jakieś konsekwencje?