S
seba8
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Zostałem wezwany na świadka z art. 286 1 kk.Stwierdzono ,że ktoś z IP internetu światłowodowego mojego domu wysłał linka do poszkodowanej.Link zawierał pytania o nr informacje konta bankowego.Poszkodowana wypełniła je i odesłała formularz i ktoś zrobił sobie dwa przelewy z jej konta na sumę kwoty 8600 zł.
Policjant zadał mi pytania typu czy ktoś 7.01.2022 był i korzystał z mojego internetu.
Kto ma możliwość jeszcze z domowników korzystać z niego.
Czy kojarzę nik z vinted (gdyż poszkodowana robiła transakcję z tą osobą na vinted ,została poproszona o dane do konta i tak straciła dużą sumę pieniędzy)
Było też pytanie o imię i nazwisko tej osoby czy ją znam.
Oprócz tego ,żę zewnętrzne IP internetu stacjonarnego jest na moją osobę nic mi nie wiadomo o całej sprawie.
Zeznałem w tej sprawie co teraz będzie dziać się dalej.Czy powinienem się martwic dalszym rozwojem sytuacji ?
Policjant zadał mi pytania typu czy ktoś 7.01.2022 był i korzystał z mojego internetu.
Kto ma możliwość jeszcze z domowników korzystać z niego.
Czy kojarzę nik z vinted (gdyż poszkodowana robiła transakcję z tą osobą na vinted ,została poproszona o dane do konta i tak straciła dużą sumę pieniędzy)
Było też pytanie o imię i nazwisko tej osoby czy ją znam.
Oprócz tego ,żę zewnętrzne IP internetu stacjonarnego jest na moją osobę nic mi nie wiadomo o całej sprawie.
Zeznałem w tej sprawie co teraz będzie dziać się dalej.Czy powinienem się martwic dalszym rozwojem sytuacji ?