W jaki sposób moge odzyskać pieniądze za kupiony przedmiot

• Autor wątku Autor wątku ewelka823
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

ewelka823

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam mój problem polega na tym iż przed świętami wielkanocnymi zamówiłam na allegro płaszczyk,dostałam go ale nie spełniał moich oczekiwań czyli nie podobał mi się bo na zdjęciu wyglądał inaczej.Napisałam do sprzedającego że odsyłam z powrotem,i tak tez zrobiłam .Następnie skontaktowalam sie jeszcze raz z sprzedajacym w celu podania nr konta do zwrotu pieniędzy,ale sprzedający stwierdził że dopiero mi zwróca pieniądze po 14dniach.Odsyłając paczke zostawilam sobie nalepke adresowa z z mojej paczki ktora dostalam od nich.Termin ten szybko upłynał wiec skontaktowałam się raz jeszcze kiedy przeleją mi pieniądze firma stwierdziła że żadnej paczki nie dostała,mi żadnych pieniędzy nie zwrócono jeszcze zostałam obczerniona że probuje wyłudzić pieniądze i taki otóz komentarz zostal mi wystawiony na allegro.Chciałam sprawdzić czy faktycznie tak było że paczka nie dotarła ale okazało sie ze zgubilam nr nadania przesylki,i teraz nie wiem co mam zrobic

ewelka823 napisał:
zgubilam nr nadania przesylki,i teraz nie wiem co mam zrobic
Nic. W celu złożenia reklamacji nadania przesyłki potrzebny jest dowód dokonania tej czynności.

Powrót