M
migotk1
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Jakiś czas temu poszłam do lekarza w Anglii ponieważ byłam w ciaży.Nie bede się bawić w opisywanie szczegółów bo nie o to tu chodzi.Najwazniejsza rzeczą jest to, że olał mój problem z ciążą.Targana złymi przeczuciami pojechałam do Polski i tam okazało sie,ze problem jest tak poważny ze od razu trafiłam na stół operacyjny z powodu zagrożenia życia.Straciłam dziecko,wycięto mi jajowód, mogłam stracić zycie.Winie za to lekarza z Anglii,uważam ze gdyby zrobiono mi odpowiednie badania<o problemie sygnalizowalam> sprawa skonczyla by sie inaczej.
Wczesniej o tym nie myslalam,ale teraz kiedy emocje opadły postanowilam walczyć! Nie chodzi mi o zadne odszkodowania,chodzi mi tylko i wyłącznie o ukaranie lekarza.
Chcialabym wiedziec gdzie moge udac sie w tej sprawie,kogo pytac oraz czy mam jakies szanse aby cokolwiek wywalczyc.
Pozdrawiam,dziekuje za odpowiedz
Wczesniej o tym nie myslalam,ale teraz kiedy emocje opadły postanowilam walczyć! Nie chodzi mi o zadne odszkodowania,chodzi mi tylko i wyłącznie o ukaranie lekarza.
Chcialabym wiedziec gdzie moge udac sie w tej sprawie,kogo pytac oraz czy mam jakies szanse aby cokolwiek wywalczyc.
Pozdrawiam,dziekuje za odpowiedz