N
nula91
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam w ubiegłym roku kupiłam żelazko, po miesięcznym użytkowaniu żelazko przestało parować oddala wiec żelazko do sklepu na gwarancje żelazko zostało naprawione jednak po 2 tyg. znów ten sam problem nie paruje, znów pojechałam do sklepu oddalam na gwarancje żelazko odebrałam po 2 tyg. działało jednak za jakiś czas znów ten sam problem przestało parować, wiec po raz kolejny oddalam na gwarancje sugerując sprzedawcy ze chciałabym wymienić je na nowe albo o zwrot gotówki , sprzedawca powiedział mi wtedy ze to jest moja wina bo żelazko jest nie czyszczone i jest w nim kamień, ze leje zła wodę i ze to moja wina bo go nie czyszczę. wiec po raz kolejny wysłał je do naprawy . wczoraj odebrałam żelazko i ku mojemu zdziwieniu nie paruje już przy pierwszym prasowaniu. Czy jest możliwość żeby mi wrócili pieniądze albo wymienili na nowe . Nie mam już ochoty czekać aż oddadzą i to żelazko i znów nie będzie parować. Pomocy... Sklep uporczywie mówi iż to moja wina , przez te ciągle naprawy byłam zmuszona do zakupu nowego żelazka bo nie miałabym czym prasować