Ważne!!! Pokrzywdzona oskarżoną!

• Autor wątku Autor wątku QAZPLM
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Q

QAZPLM

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam!
Prosze o informacje w danej kwestii.

Moja znajoma lat 14 wracała ze szkoły do domu po drodze została zaczepiona przez 3 inne dziewczyny, które oskarżyły ją o domniemaną kradzież komórki jednej z nich. Chcąc wyjasnic całą sprawę znajoma chciała udać sie w miejsce w którym miało dojść do tej kradzierzy i porozmawiać z pracujacymi tam osobami aby wyjaśnic cała sprawę. W drodze została jednak otoczona przez grupę nastolatków a nastepnie powyzsze 3 dziewczyny zaczęły ją bic. znajoma w samoobronie wyciągnęła z kieszeni scyzoryk aby tamte sie odczepiły, jednak w chwili gdy trzymała go w ręku zostrała kolejny raz uderzona i pech chciał że ugodziła nim jedną z dziewczyn w brzuch zadając niewielką ranę jak sie potem okazało. Po tym całym incydencie rozmawiała z ojcem a ta dziewczyna która została ugodzona przyszła do nich i powiedziała o całym zajściu a także mówiła że jeszcze teraz też może moja znajoma pobic nawet w obecnosci jej ojca i sobie poszła. Następnego dnia moja znajoma została w szkole przejeta przez policje, gdyz tamta oskarża JĄ!!! całą noc spędziła na komisariacie składając zeznania a teraz jej sprawa została przekazana do sądu. Co o TYM SĄDZICIE BO MI SIE TO W GŁOWIE NIE MIEŚCI??!!

Powrót